Sveiki TAi va pas mane i A6 ideta mongoose 2lygio signalizacija su peidzeriu, bet tik viena problema.. Tas peidzeris uzrakina ir atrakina masina tik stobint prie masinos. Truputi toliau nejus jau nei atrakina, nei uzrakina. Gal kazkur galima pareguliuot, kad jis veiktu ir toliau stovint nuo masinos?
Pas mane kokia 3m daugiausia. O nieko neimanoma padaryt, kad veiktu ir is toliau? Peidzeris tuos signalus, kur masina siuncia, kai i ja, kas atsitrenkia ar kazkas pan... tai priima max uz 1km.
vejevaikis parašė:
Sveiki TAi va pas mane i A6 ideta mongoose 2lygio signalizacija su peidzeriu, bet tik viena problema.. Tas peidzeris uzrakina ir atrakina masina tik stobint prie masinos. Truputi toliau nejus jau nei atrakina, nei uzrakina. Gal kazkur galima pareguliuot, kad jis veiktu ir toliau stovint nuo masinos?
na nezinau kaip tau ,bet man buvo su signalizacija , kai pultelio baterija buvo pasedus , tai tik is labai arti rakindavos
PADEKIT! zodziu turiu signalke "mongoose 1.7R" du kartus buvo automatiskai uzsirakinus masina, kaip sita funkcija isjungti gal kas zinot ?? P.S. masina buvo neuzvesta o rakteliai palikti spynelei, pyliau benza degalinei ir uzsirakyno