Taigi, reikės šių daiktų: vakuuminiai varikliukai, traukutės, vamzdeliai, trišakiai, kompresorius, laidai, tvirtinimo varžtai, skardinės plokštelės ( varikliukų tvirtinimui ):
Imam lauk abloškes, randam tinkamą vietą varikliukui ir tvirtinam jį ( Nepamirškit nuleisti stiklo pabandymui ar stiklas nekliudo traukutei judėti ) pvz galinių durelių :
Sudėjus visus varikliukus vedžiojame vakuuminius vamzdelius. Aš vedžiojau pagal tokią schemą ( nepykit už paint'ą ):
Toliau statome kompresorių ir jungiam laidus pagal aukščiau pateiktą schemą
Na, kaip ir viskas jei kas bus neaišku, klauskit, padėsiu, kuo galėsiu
Redaguotas Andev 2010-03-18 21:09
klausiau autoriau, bet nelabai suprantu kaip mano atveju... turiu viena el motoriuka ir kitus 3 vakuuminius... ko reikia dar? reles gal kokios? stai foto kokie laidai iseina is kompresoriaus ir el. motoriuko... kaip man sujungt nesudegines vieno ar kito ir kad veiktu? masinoje signalkes nera.
Mat tavo varikliukas turi tik 2 laidus.. aš maniau, kad čia pas tave bus tas valdantysis su 4 laidais... Na, pabandyk prikelt mano vargų temą elektronika.lt ten man protingi žmonės bandė kažką panašaus padėt : http://www.elektronika.lt/forum/viewtopic.php?t=51499
Tai jei statai 1 elektrini varikliuka, kam tada dar tie vakuminiai? I visas duris statai elektrinius ir viskas. Nereikia kompresoriaus, vamzdeliu ir t.t...
Signalizacijų montavimas, langų tamsinimas, elektros darbai, diagnostika. Avarinis signalizacijų atjungimas visą parą.
Tel. 861265422 www.saugosspektras.lt