gal kas zino kokiu bud fiksuojasi trauke prie pacios valytuvo alkunes. man nesilaiko ir nukrenta is vairuotojo puses o priejimas ten visai nekoks kad pamatyt kaip ir kas ten. negaliu paciu valytuvu nuo slicu nuimt. zodziu pravalas.
Redaguotas sashoxx 2008-11-25 16:52
nea, ten vezles nera as turiu omeny ten kur po stiklu. ten nuo asies eina tokia nedidele alkune gal kokiu 5cm. prie jos tvirtinas trauke. tai vat tas sujungimas man ir nesilaiko, eina uzdet lyg ir uzsifiksuoja bet nestipriai. turiu toki itarima ten gali buti tokiu principu kaip sarnyras but ir jis isdilo
na kaip ir susitvarkiau valytuvus teko pirkt kita mechanizma. tiko nuo A6 '99 metu. teko paploti 150 lituku ir cia dar be varikliuko. va kaip tas sarnyras atrodo kuris ir nesilaike
sashoxx prisegtas paveikslas:
cia jau tvarkingas uzdetas, truputis gimnastikos nepamaise dedant, dar teko kompo dezes dangti nuimt, kad tarpas didesnis butu. galiausiai dar reikejo nureguliot varikliuko padeti, ten svirtele tokia maza yra
sashoxx prisegtas paveikslas:
vidma2 parašė:
Aprašyk plačiau apie darbų eigą,jei yra galimybė-daugiau foto ir dedam į Pasidaryk pats skiltį
su fotkem biski uztarmozinau, prisiminiau kad galiu pafotkint kai idejas mechanizma jau buvau
Na ten nieko sudetingo nera:
1. reikia nuimti valytuvus ir tas plasmases apsaugines.
2. dar reiketu nuimti kompo dezes dangti. daugiau vietos bus
3. nusukam tris varztus, laikancius visa mechanizma. jie puikiai matomi, po viena prie valytuvu aseliu ir trecias per viduri prie varikliuko
4. tada jau isimam viska. gali tekti pavartyti ji visaip kad islystu jis.
5. isiminkit kokioj padety stovi maza trauke jungianti varikliuka su visu mechanizmu. jei neidesit i ta pacia padeti tai valytuvai belekaip vaikscios(pvz. pas A6 biski kitaip stovejo ir valytuva pirma trauke i apacia, paskui kilo tik per puse stiklo)
6. na ir paskui sudet viska jau atbuline tvarka.
na nezinau ar aiskiai cia parasiau viska, tikiuos pades
neskubant apie pora valandu darbo
Redaguotas sashoxx 2008-12-10 19:15