taigi sveiki.as su tokiu klausimu,maciau panasia tema taciau ne viskas ko reikia
ar tinka sedynes is 100/200 i b2 90 ? priekines zinau kad reikes siaurint begius,o kaip del galines? ar daug neatitikimu?gal kazkas bandete?
juodas,kazlu rudos.wiena paplysus sedyne biski.nieko nepagalwok blogo,bet cia kaip man tik,nes as jam duosiu paprasta is sroto nupirkes.dar ir tai kad tik wiskas cia pawyktu
Nu bet pagal mane tai netiks galinės sėdynės, priekines pritaikysi, bet mano nuomone tos didelės sėdynės netinka net pagal dizinainą auto, nes jos paprasčiausiai per didelės. Patarčiau geriau pasieškot paprasto nesuplyšusio B2 salono ir bus tikrai gražiau, plius kai yra koža turi būti vasarą kondicionierius, o žiemą šildomos, kitaip iš tų odinių tik vaizdas ir praktiškumas valant - daugiau nieko.
Quattro is more than just a technology – quattro is a philosophy!
na taip vasara tai tikras minusas.na bet savuju taip pat neismesiu,jei bus labai blogai tai sudesiu org.
taj wa kad galine per plati bus,nebent persiuvinet.
dar kiek maciau lygtais is vw tinka sedynes,bet tai vel gi tada tik priekines.o nepaliksi priekis wienoks,galas kitoks.
va va, man labai nepatinka kai būna skirtingai pridaro, atrodo tada Jau geriau suplyšę tada. Nebent kaip tu sakai kažkas kas siuva sėdynes gal medžiagą panaudotų ant tavūjų esamų ir uždėtų. Patarčiau nesiversti per galvą dėl to odinio salono, ne stebuklas jis, tvarkingas šilkas ar veliuras gal ir sunkiau prižiūrėt ir atrodo ne taip gerai kaip oda, bet pranašumų turi, ypač tokiose mašinose kaip minėjau be kondicionieriaus ir be šildomos šiknos. Pas patį stovi odinis, bet planuoju dėtis arba šilkinį, o jei rasiu tai ir veliūrą gražų.
Quattro is more than just a technology – quattro is a philosophy!
svajonese kazkada pasidaryt sildomas,bet cia tolimose.vasara arteja tai tikrai neprireiks daug modu norisi,bet pirmiausia susitwarkyt tai kas reikalingiausia ir labiausiai aky reze,o paskuj jau wisa kita