nu va, pradesi a3 forumo dali tai vat toks klausimuks iskilo, koki ausinimo skysti pilti? zinau kad G12 reikia, tai vat toki nuziurejau "dagris" "kroon oil" firmos ""Coolant SP 12" litro kaina 9lt . ka manot? leivas, ar verta ji pilt? jei ne tai koki patartumete?
As kazkur cia skaiciau kad tipo tik raudona reikia pilti? kaip ten yra is tiesu? pas mane vat buvo distiliuotas vanduo isviso kai parvaziavo is vokieciu. tai as supyliau litra 97% koncentrato (tokio ryskiai geltono) nieko tokio ar visgi keisti man ji??
g11 -zalias, g12 - raudonas, g12+ rozinis o geltonas tai nzn koks cia. siaip jei kokybiskas tai nezinau ar reikia keist, bet jei koki papigiai uzpylei tai del viso pikto pasikeisk
Tarakashkinas parašė:
As kazkur cia skaiciau kad tipo tik raudona reikia pilti? kaip ten yra is tiesu? pas mane vat buvo distiliuotas vanduo isviso kai parvaziavo is vokieciu. tai as supyliau litra 97% koncentrato (tokio ryskiai geltono) nieko tokio ar visgi keisti man ji??
Gal ten tiesiog paprasto vandens buvo pripilta, siuliciau pries ziema pasikeist.
tai pries ziema tikrai pasikeisiu, nes dabartinis pagal mano skaiciavimus tik apie -10 laikytu. O pyliau toki nes nebuvo is ko rinktis, kai nupirkau audine parsivariau namo ir ziuriu kad ten vanduo. buvo jau vakaras ir ta nakti pranese -7 salcio. greit nupirkau koncentrato ir supyliau. nebuvo kur detis. buvo tamsu ir keist tikrai nebesinorejo viso antifreezo pas mane toks ryskiai ryskiai geltonas. idomi spalva.