sveiki, atsitiko beda, uzsiziebe abs lempute,pavaziavus uzgesinu varikli o abs blokas "urzgia" ir nenustoja, nuvaziavau i diagnostika, davikliai visi tvarkoj, buvo klaida, nelabai pamenu tiksliai bet kazkas panasaus i "back flow..kazkas..", taigi pasake kad reikia keisti visa ta abs bloka. atjunge man nuo abs ta fyshke didele, paskui idomumo delei ijungiau atgal, ogi veikia abs, pavazinejau diena ir vel tas pats.gal kam yra buve? kame cia problema? cia jau tikrai mirsta blokas ar gali but kazkokia paslepta mintis?
rimtai? o tai kiek kainuotu naujas abs blokas? o jei imt naudota? i ka atkreipt demesi? ar imanoma isvis kaip nors nustatyt ar jis veikiantis? ar neapsimoka naudoto imt? gal kur nors remontuoja tuos blokus?
ABS bloko kaina 300-400lt. naudoto. patarciau geriau remontuoti, nes kaip sake kolega ramaskinas pas visas linksta tas blokas, nes brokuota elektrine dalis. Ta pati sake ir meistras, kuris man tvarke. Uz remonta sumokejau 350lt
Sodybos nuoma. Pirtis, rusiskas biliardas, stalo tenisas, visi patogumai. 35km nuo Vilniaus. Placiau www.statsva.lt Skambinti 867311658
oho..brangokas malonumas laukia ten diagnostika kur dariau pasake kad nuo 50 iki 150 galima rast..bet nelabai patikejau, ir seip tas zmogelis man toks nelabai savo darba suprantantis pasirode..
LukasA4, o tau kai taise gal pasake kas ten tiksliai sugede buvo? turiu pazystama, nei profeseonalu nei megeju negaleciau pavadint elektronikos srity, gal per viduriuka, bet manau gavus siek tiek info apie gedima pajegtumem patys sutvarkyt..butu gerai sutaupyt krizes metu
Jei zinociau tikrai pasakyciau.. Bet nujauciu kad ten nieko ipatingo nera, atrodo nei detaliu kazkokiu nauju reikejo, nieko. Kiek supratau kazka sulitavo ir tiek. Pusvalandis darbo, tik diena reikejo laukti kol klijai isdziuvo, nes klijuoti reikejo
Sodybos nuoma. Pirtis, rusiskas biliardas, stalo tenisas, visi patogumai. 35km nuo Vilniaus. Placiau www.statsva.lt Skambinti 867311658
LukasA4 parašė:
Jei zinociau tikrai pasakyciau.. Bet nujauciu kad ten nieko ipatingo nera, atrodo nei detaliu kazkokiu nauju reikejo, nieko. Kiek supratau kazka sulitavo ir tiek. Pusvalandis darbo, tik diena reikejo laukti kol klijai isdziuvo, nes klijuoti reikejo
klijai dziuvo,kad kiti nelistu.Remontas paprastas,graziai nupjaunama plastmasse ir delikaciu lituoliu prilituojamas vienas laidas.Sitas remontas iki 400 lt.