sveiki,tai va,nusprendžiau dėti IC ir iškilo klausimas nuo ko man pradėt,ir visa tai gan neaišku,gal atsiras kas aiškiai padėtu,na pačius IC įsivaizduoju,bet va gazdina vamzzzdddynai
Na manau ispirmo tai reiketu tau susimastyti ar jis tau tikrai reikalingas (jeigu dedamas tik del vaizdo tai ismesti pinigai i bala, na nebent tau svarbu tik pasirodyti). Siaip jeigu labai jau nori tai tavo ziniai siais laikais parsiduoda intercooler kit'ai tam tikram automobiliui (netgi su detalia instrukcija), irengimas tikrai nera sudetingas... Sekmes
JauniuxsGTE parašė:
taigi pas tave ir taip IC yra...
o pas kokią mašiną jo nėra? jis kalba, apie tą dyydelį, kurį visi matytų iš priekio
bet šiaip, jei nedarai nieko su varikliu tai kaži ar yra reikalas jį dėt, nes kiek mačiau, tai kur įdėtas IC ten ir su varikliu pridaryta yra kažko.. purkštukai, chip tuning, sraigės didesnės ir t.t
nemanau kad atsiras daugiau naudos is didesnio IC, bus tik pinigai ismesti y bala...
Nu jei zmogus nori det IC tai tegu deda. Jei dedi tik del grozio,tai tikrai neismeti pinigu i bala, nes kai idedi,tai buna grazu ir pasieki norimo rezultato Kalbat cia,kad reik kad butu pricipinta ir t.t.,tik tada reik det IC. Bet tada jau velu. O gal geriau isidet IC is anksto ir trada didint galia(nu didint ar ne,cia jau veliau sprest galima bus). Jei finansai lediza as tiktrai deciau O paprasciausias budas, tai kaip kolega minejo,kad visa rinkinuka gali nusipirkt. Vamzdynu problemos bus issprestos Arba gali pavartyt internete,issirinkt norima varianta ir paciam pasigamint. silikono zarnu vamzduku ir chamutu siais laikais ne beda nusipirkt, o IC galesi pritaikyt ir nauja ir naudota ir nuo norimos masinos,norimo turio,formos ir t.t.
pagaliau susiradau darbą , jei viskas gerai prasidės projektėlis. Na ką, tiesiog galima kaiką iš 1.8T tikrai išspausti, o kadangi man po dangčiu daug svarbiau nei išvaizda
Pzemaitis, siulau pirma bent pasidometi kam skirtas intercooler'is, o jau veliau rasyneti, Zaibo atveju kai jo automobilis yra visiskai stock IC idejimas nieko doro nepadarys.
Zaibai kaip ir minejo kolega pradek nuo Chipo, turbo ir tt...
Ps: draugiskas patarimas jeigu jau pasiryzai daryti kazkoki projekta tai visu pirma pasikonsultuok su zmogum kuris tuo uzsiima beto is 1.8t oj daug galima isspausti labai dekingas varikliukas... Sekmes
Redaguotas BESTune 2010-04-10 15:53
aš žinau visa tai, mane vienas audifanas gerai apšvietė apie visa tai, tiesiog mano IC perėjo beroc, tai kam man stock ieškoti, kai galiu jau kažką rimtesnio daryti, žinoma kai jau tikrai keisiu jį. Čia nesibaigianti diskusija, čia tas IC nei blogai, nei gerai.