kažin ar galėjo šaltis įtakot... atėjo laikas ir sugedo...
pas mane buvo užstrigus šalto-karšto oro sklendė...išvada - sustreikavo varikliukas...išėmėm sklendę... 9 voltų varikliukas gavo 12 voltų dozę ir suveikė...kaina...kai pažįstamas darė, tai tik rankos paspaudimas ir padėkojimas...
taip...pabandyk pas elektriką...jei kaltas varikliukas, tai gal galės jį sutvarkyt ar pakeist... kiek tas kainuos tai jau nežinau...o gal tik sklendė užstrigo...išimt, išvalyt...gal sutept ką reikėtų...
Cia audi liga su tuom klimato kontrolem, labai daug temu apie tai buvo. Man asmeniskai irgi padejo 12v tesiogiai i varikliuka Pats Isrinkau panele, bent jau pas menia A4 tai nelabai sudetinga. Nors pries sugalvodamas taisyt varykliuka, buvau visas sklendes per puse atidares, pute i visas puses, taip apie metus vazinejau Paskui sugalvoja isrinkt varikliuka, nuemiau daviau 12v ir , jis veikia.
Gan ilgai vazinejau, dabar jau ir viel vienas uzstrigo, reikia pernauja ardit, nors isardzius varikliuka, viskas jame tvarkoj buvo, grazu ir sutepta. Velnias zino kas jiems darosi