Nešaldo kondiske nors šiandien uzpildė freonu 750ml suleido. sistema nekeura Ijungus kondicionieriu jauciasi kad kopresorius neisijungia gal kokia rele ar kazkas su elektra? nes pries pasibaigiant mano kondiskei ijungus spraksejo rele po vairu ir atjungdavo kondicionieriu. meistras sake kad kompas pats ja atjungia nes truksta freono.kiek suprantu pati kopresoriu suka dirzas visada tik ijungus saldyma kazkokiu budu kazkas kazka pritraukia ir pradeda kompresorius dirbti.
kame problema gal kas esat susidure?
p.s buvau prisijunges pries pildyma prie kompo tai rase "Per mazas freono spaudimo lygis" gal reikia vel prie kompo jungti? ar pats turetu susiprasti kad freona papilde? aciu
skriemulio viduje stovi magnetine rite,pabandyk paduot i ja pastuvu +12v jeigu neisgirsi jokio garso vadinasi ta rite nuejusi ir nepritraukia sankabos.teko perinkinet ne viena kompresoriu...
Prijungiau prie kompiuterio radau tokias klaidas :
00792 - A/C Pressure Switch (F129)
31-00 - Open or Short to Ground
01297 - Sensor for Vent Temperature: Footwell (G192)
30-00 - Open or Short to B+
01296 - Sensor for Vent Temperature: Center (G191)
01206 - Signal for Duration of Ignition: OFF
27-10 - Implausible Signal - Intermittent
Šitos 2 klaidos atsirado kai keičiau klimos bloką (nuo 99 audi)
01297 - Sensor for Vent Temperature: Footwell (G192)
01296 - Sensor for Vent Temperature: Center (G191)
man jos netrukdo
kaip suprantu problema čia ?! nors kiek suprantu tai čia tik daviklis...
00792 - A/C Pressure Switch (F129)
31-00 - Open or Short to Ground
Kai darau output test 2 sec įsijungia kondicionierius ! iš kur žinau? Visu pirma minimaliai krenta apsukos pridusta variklis ir tikrai jaučiasi kad jis dirba. po 2 sec po vairu kažkas sutauksi ekrane gaunu "error" ir atjungia kondicionierių.. kaip suprantu pirmas output testas ir atlieka tos "Magnetic Clutch" testa. tai jei bent 2 sec isijungia kopresorius tai vadinasi su ta magnetine sankaba viskas gerai ?
Jei laido nerandi prie kompresoriaus pabandyk sekt laida nuo vairo stiprintuvo bakelio,po plosmase yra fiskes, ten jis su zalia fiske pagal viska turi but,ir po to eina palei bamperi link kompresoriaus, man ta laida buvo suvinioje i generatoriaus dirza, tai irgi ieskojau saknu kodel kompresorius nesijungia.
O gal kas gali patarti kaip atsukti vamzdelius nuo kondiskes radiatoriaus? niekaip nepasiduoda, ar juos kaitint ar ka?
Noreciau prikelt tema. Pas mane lygiai tokia pati situacija. Pakeiciau klimos bloka nuo audi a4 1998m., o pas mane 1996m. Ir gaunu lygiai tokias pacias klaidas ir kondikas nesaldo. Kokius ten laidus reikia vietomis sukeist?