97m. a4 neveikia pakaitinimas. Ijungus degima nesviecia pakaitinimo lempute. Susuktos naujos pakaitinimo zvakes, patikrinti visi saugikliai, viskas veikia, tik truksta sroves is kompo. Taigi ar gali but taip, kad kompiuteris ijungtu pakaitinima tik kai pvz kokie -5 laipsniai? Ar neturetu mirktelti lempute kiekviena karta ijungus degima?
tokiais orais,bent pas mane tai tik mirkteli ir iskar uzgesta lempute,momentailiai,nu kaip ir vasara,tik ijungus degima uzsidega ir uzgesta.wa kai salciau buna,tada jau sviecia kuri laika
Dar neteko daryt, ir tikiuosi kad gal tik kompas pas mane sureguliuotas, kad pvz kai -5 laipsniai tik tada ijungia pakaitinima, nors dabar man tai kazkaip neiprastai skamba, kai visuos matytuos TDI pakaininimo lempute sumirksi kaskart pasukus rakteli... ir nesvarbu koks butu oras...
tai ir turi sumirkset,bet nereiskia,kad zvakes kaitinamos.o gal pas tave tiesiog lempute sudegus?atjunk temperaturos davykli ir paziurek ar tada isijungia,nes kai atjungtas temp davyklis,ecu galvoja ,kad lauke labai salta ,kokie -30 ir sildo ilgai zvakes,jei tada lempute neisijungs,tikrink ar ateina srove i pakaitinimo zvakes(irgi atjunk temp davykli,ijunk degima ir tikrink)jei viskas ok,tai sakau,gal lempute bus sudegus skydelyje.
Lempute tikrai nesugedus, buvom isarde pakaitinimo rele, ten yra 4 kontaktai, 2 del zvakiu(tokie stori laidai) ir du per kuriuos turetu ateit srove(+ ir -) is kompo ir ijungt rele, taciau be dangtelio matesi, kad reles neijungia... o sujungus tuos du storus kontaktus zvakes kaista, tik nesviecia lempute ( nes mano manymu ji nuo kompo turetu isijungt).
Variklio gale, kur iseina ausinimo skyscio slanga i peciuka, yra trisakis. I ji istatytas ir termodaviklis. Geriausia pasiekt is virsaus, nuemus virsutine plastmase nuo variklio.