Sveiki, kai pirkau masina man dave kazkoki neaisku rakteli, tiksliau kazkoki pulteli i kuri istatytas raktas (matosi kad savadarbis ) ir aisku tas pultelis neveikia. Taigi, ar butu galima nededant jokiu signalizaciju padaryt kad veiktu centrinis, kaipnors kita pulteli pririst ar dar ka? Nes jau nusibodo ta raktely kaisiot
Redaguotas neonaz 2011-12-31 12:18
kad nekurti naujos temos(temos autoriaus atsiprasau): tai gi man tai pat su centriniu problemele buvo siandiena, visai nerakino, arba pats uzsirakino, rado buvo vienoj vietoj kiaura, sutaisem viskas ok, bet atrakinus masina, po kiek laiko, pati masina uzsirakina, buvo kazkokia signalke itaisyta ar kas, bet ji neismontuota ir pultelis yra. Ar gali buti, kad nuo jos cia pisasi tas savaiminis uzsirakinimas?
bus parejas varikliukas manau keleivio pusei,paziurek pats kur paspaudi kad visas duris uzrakintu,tada toi pusei jis bus parejas,labai lengvai vaiksto lekstute ta todel pats uzsirakina,neuzsifiksuoja ji,man taip buvo,tai pasikeiciau ir baiges problemos,o jai isvis neveikia,tai gal yra kurnos paklausyk pabagazinai er kur,garsas kad lyg trauktu ora? jai jo tai bus bagazinei nuo pagrindinio varikliuko vakumo slangele nusimovus arba trukus arba jis pats trukes
na sitas buvo, nes varikliukas labai ilgai siurbes, sakau gale sutvarkem tai viskas mygom uzsirakina, tik va dabar kita beda, atrakini po kiek laiko visos durys pacios uzsirakina, ne viena puse, bet visos.
buvo montuota kazkokia signalizacija, yra blokiukas kazkoks gale prie varikliuko ir pultelis yra, bet neveikia, o gali, kad ten dregna ir nuo to sukvailiot? nes buvo nusimovusi langu skyscio zarnele ir ten truputi prisilaiste.. tai kai suslapo trumpint ar dar ka?
Vyrai padekit, pradejo visai nesamones darytis, pati uzsirakina, pati atsirakina, vaziuojant vel tas pats, zaidzia, groja nervais.. varikliukas gale zyzia zyzia, bet trumpai, keician balsus, lyg atsidarytu ir staigei uzsidarytu ir taip labai ilgai, padekit prasau!
Vaidukas parašė:
buvo montuota kazkokia signalizacija, yra blokiukas kazkoks gale prie varikliuko ir pultelis yra, bet neveikia, o gali, kad ten dregna ir nuo to sukvailiot? nes buvo nusimovusi langu skyscio zarnele ir ten truputi prisilaiste.. tai kai suslapo trumpint ar dar ka?