sveiki. turiu A4 1997m 1.8 turbo benzinas,automatas. pastebejau keista pilksva-balta tirsta mase ant tepalu matuoklio,jos nedaug,bet yra siektiek,beto mano tepalu matuoklio plastmase kuri turi sandariai uzdaryti ta skyle,kur kisas tepalu matuoklis yra visiskai suluzus,istrupejus,ir ji sandariai neuzdaro tos sklyles,gal per ten priena dregmes ir todel ta mase toke susidaro? gal kas susiduret su panasia istorija?
ta mase atsiranda ypac ziemos metu kurie maziau vazineja. Ten kondesatas. Zinoma jei dujos yra, ta kose su saukstu galima kabinti net. Susilus orams jos nebelieka visiskai. Cia pas mane taip.
Utenos Audifanai Koordinatorius 8- 628 30397 (ezys) [email protected]
Edma parašė:
ta mase atsiranda ypac ziemos metu kurie maziau vazineja. Ten kondesatas. Zinoma jei dujos yra, ta kose su saukstu galima kabinti net. Susilus orams jos nebelieka visiskai. Cia pas mane taip.
nu jo tiesa,as ta auto pirkau nesenai, o ji buvo ilgokai nevazineta,ne ji be duju, bet ir techniskai tvarkinga ji,nes pries parduodams,man tas zmogus,vare ja i serviza,aptvarke,ir pravare tech. apziura. (cia ne LT ,o Norvegijoi.) dekui uz info!