Sveiki. Prisiskaičiau, prisiklausiau įvairiausių nuomuonių kaip pravalyti pečiuka. Įdomu būtų gal kas bandė plauti patys ir kas yra veiksminga.
Turiu tokia problemą, kad nepučia karšto oro klima. Tik drungną. buvau pas elektika sake keista kad klima galima užkelti iki 50 laipsniu.... ar pas jus panašiai ar kaip norskitaip?? Ką pasiūlytumėt naudoti praplaunant pečiuką nes pučia drugną tik i langus ir i kojas...
pirmiausia pasiziurek ar sklendes gerai vaiksto gal neuzdaro pilnai salto oro .andra jai ten ok viskas lupi peciu ir perki kita.neisemus nepades jokie plovimai .as linkes prie pirmo,kad kazkur stringa slendes
nu pagal C...pas mane klima valdosi nuo 0 iki 50 laipsiu gali uzkelti. Sako gal klimos smegeneles sudurniavusios nes logiskai mastant iki 50 laipsniu uzkelus kept turetum masinoj turetu keltis iki kokiu 24 laipsniu kad normalu butu... nz kaip pas kitas audi uztat ir klausiu, o kaip geriau iki skelndziu prieiti? bardacioka nuardzius prieisiu ar teks ardyti labiau.?
Kad geriau keisti tai pac suprantu bet kai domejausi su keitimu ir peciuku 300 lt gaunasi tai galvoju prasiplauti pirma gal sutaupysiu pinigo gal pades o jaj beviltiska keisti nes praita ziema prakentejau sia jau noris silumos
Na, mano klimoj nepamenu iki kiek galima reguliuojamą užkelt, bet yra ir paskutinis laipsnis, kada pečiukas šildo neribotai pilnai. Taip, kaip surankiniu valdymu atsukus rankenėlę iki galo.
Maciau sita . bet cia praplove tiesiog su vandeniu. kiek domejausi buna chemikalai praplauti antifrizo nuosedom kalkem ir pan. nes su paprasciausiu vandeniu praplovimas nevisada padeda. todel ir klausiau kokius chemikalus geriau naudoti nepazeidziant peciaus.