Sveiki, nusipirkau neseniai A4 B5 1.9 TDI Viskas kaip ir tvarkoje, tik man keistokai jungiasi pavaros Ypač 1,2 na 3, kitos lyg ne taip Įjungus, atleidžiant sankabą, jaučiasi lyg bandytų "atmesti" pavarą atgal, toks na ne smūgis į pavarų svirtį, bet kaip krestelėjimas švelnus Labai didelės bėdos nėra, bet vis vien kažkaip nesmagu, galvoju kas gali būti? Gal kokios traukutės padilusios ar panašiai? P.S. ketvirkė 66kw 98m, kiek žinau, su paprasta vienmase sankaba.
Redaguotas siluetaz 2013-01-25 17:12
Nes kiek teko susidurti paprasta sankaba buvo dedama iki 97 m ir tai nepasvisas. Na bet gincytis negaliu tiesiog keistai nuskambejo ir siaip nemanau, kad tai galetu buti sankabos kalte. O deze nebuvo nuimineta?
Tiksliai nežinau plaukiojanti ar ne Kažkaip maniau, kad tik 81kw būna plaukiojančios, pirma mano audi, nesu jų ekspertas. Tai sakot su dviejų masių smagračiu pas mane? O dėl pavarų, ta bėda lyg ir dingo, net nežinau, gal dėl šalčių ar užsistovėjimo buvo tas dalykas. O gal įprasti tik reikėjo prie kitos mašinos, kitos dėžės.
Redaguotas siluetaz 2013-02-07 14:34