Sveiki, kas daryti, neatsidaro bagažinė, anksčiau tą mygtuką spaudai bagažinės ir spaudai tai iš 10karto atsidaro, o dabar išvis nebeatsidaro. Kai atrakini su signalizacija mašiną tai girdisi, kad ir bagažinę atrakina, bet kaip atidaryti, gal kas pasiūlymų turite ? Audi 96m sedanas.
lysti per bagazine ir atidaryti pas mane irgi parejo bet ne mygtukai lyg ir o pacios smegenys, nes kartais pati atsidarineja, tai laidus kolkas atsivediau iki salono ir mygtuka pasidariau kad atsidaryt is vidaus. Per bagazine ilysk ir apsifke nuemes atsidarysi
pas mane irgi tapati beda.... wiska padariau weikia gerai tik wa salciai prasidejo ir vel tas pats tai gerai kad nebuvau uzdejes apsifkes nes reiketu lupti
Pas mane ta pati problema buvo tai vieno mygtuko kontaktai buvo apsioksidave ir trumpino is vien atsidarinejo tai atjungiau ta mygtuka ir viskas db veikia tik su vienu. o siaip galima su raktu pasukus atsidaro nereiki lyst i bagazine.
o pas mane jau abiejuju kontaktai buvo uzluze bet perlitawau wiska ir weikia abu o dabar ant dienu wel prasidejo tokios pat bedos Ir dar spinele neatrakineje nesuprantu kodel gal siuksliu privare nes negaliu pasukti rakto tai isvis nekas