Sveiki. Turiu audi a4 B5 95m (sedaną). Galinė sėdynė paprasta, viršutinė dalis užsikabina. Norėčiau pasiteiraut, ar galima kaipnors pritaikyt atsiverčiančias sėdynes (taip pat nuo sedano) į mano mašiną (primenu, kad maniškėje yra paprasta, neatsiverčianti, gamyklinė galinė sėdynė).
Beje, numanau, kad nuo universalo į sedaną galinės sėdynės niekaip neimanoma pritaikyt?
Ačiū už informaciją
P.S. Pats atvečiamos sėdynės realiai nesu mantęs ir čiupinėjęs, dėl to nepykit, jei tai kvailas klausimas
Redaguotas Darius11 2013-05-19 19:51
pas mane atverciama sedyne sedane ir taip viskas prisitaiko , tik rask tokia kuri atsivercia ten virsuj nuspaudi rankenele sedynes ir graziai atsilenkia virsutine dalis sedynes, nuo universalo kiek zinau kad netinka,
Kaip suprantu čia universalo sėdynė? Pas mane neatsiverčia sėdynė, o aš noriu isimest atsiverčiančia (man nereikia, kad ji funkcionuotu, tik tegu stabiliai prisitvirtina). Angliškam forume radau po valandos paieškų maždaug informacijos, kad galima pritaikyt
Can anybody tell me if a split/fold rear seat back can easily fit in a car with a fixed back?
Yeah, you need to cut out part of the boot bulkhead though, fix it from the boot with screws.