kai pirkau as jia su tais ratais tai sake kai keisi padangas dekis biski sauresnes nes dabar truputi nestabili ji o seip tai viskas normalai su tais ratais tik tiek gal sakau sauresnes nes dabar gal sakycau perplacios ir tai pacia masinai o gal zinot kokios turi but normalios nes dabar tai tikiu kad jos didesnes yra r15 ar r16 nes kiek ziurejau skelbimus tai r15 r16 arba r17 ir ant kaikuriu r18
Redaguotas deika 2013-08-12 22:08
Hebra tai teisingai sako, ziurint koks ratlankiu plotis J yra, pagal tai ir parenki padangas +-, pwz jeigu 8.0J tai optimaliausias variantas 225 plocio, jeigu 7.5J galima ir 215 mauti ir tt
Aš Ir rošiuos keist padangas, pas mane r16 ir 205/55, bet ir slidinėja mašina po žvirkeli. Palei mano ratus geros tokios padangos ar nelabai ? O Slidinėja jaučiu del to, kad jau padilusios tokios, ir nebėra gero sukibimo. Bent jau aš taip galvoju.
na gali buti kad ir pas mane padilusios ypac galines priekynes dar turi mesos tik galines i pabaiga bandysiu gal dar tokios pat ismeros deti ir ziuresiu kaip
Kokiais greičiais važinėji? koks padangos raštas? Pas mane 225/45 eglutė, bet važiuojant tvarkingai žvyrkeliu, 60Km/h ~ jokio mėtymo nejaučiu. Galbūt tu ant posūkiu 90 važiuoji tai ir mėtymo gauni?