Sveiki visi, noreciau jusu pagalbos, mano auto audi a4 1.8t 110kv 97m benzinas dujos, vakar ieskojau kazko panasaus cia bet nieko neradau. krenta apsukos, kai uzvedi masina apsukos nukrenta iki kokiu 3000 apsuku ir dreba visas varyklis kai pradedi vaziuoti ir varyklis isyla kartais atrodo kaip ir normaliai, bet kartais tik isjungi begi i laisva ir jinai uzgesta, dar pamirsau paminet kad kai buna salta uzvedi ir megini vaziuoti uzgesta ir tada be proto sunku uzvesti, starteris suka gerai bet atrodo benzino nepagauna tas pats kaip tuscias bakas butu. Nesenei sugedo varyklio temperaturos davyklis, bet nemanau kad jis kaltas galetu buti? prasau pagalbos, nes abejoju, kad diagnostika ka parodys.
Nezinau ar pas tave tas pats, bet man su c4 benzu buvo panasi situacija, kad krisdavo apsukos ir gesdavo laisva begi imetus. Tai man buvo nuejes laisvos eigos reguliatorius.
Jo iki 300 per daug nuliu uzdejau
Kaip manot diagnostika nepadetu? gal Pamatytu ka? nes nesinori pinigu veltui metyt, viena karta babina itrukusi buvo masina ziaurei trukciojo tai jokia diagnostika nemate.
Diagnostika pigiau kainuos, nei spelioti ir keisti viska is eiles.
Zvakes nusibaigusios, zvaklaidziai.
Droseline gal.
Laisvos eigos voztuvas, jei toks yra
Utenos Audifanai Koordinatorius 8- 628 30397 (ezys) [email protected]