Sveiki,gal kas galit pagelbėti gal jau buvo susiduria su tokia problema,įjungus šviesas darosi xfiles uzsidega ABS,esp,rankinio ,šauktukas ,brake lemputes uzgesinus auto ir užvedus iš naujo vėl įjungi šviesas ir kartais negrybauja klaidos kodas 01313 ir 01316 tipo nėr ryšio su ABS bloku pievos kažkokios please pagelbekit Baigių puse auto pakeisti nieks nevyksta ..,.ABS šviesų blokus pakeiciau šviesų jungtuką dekui
Temos autorius parašė kad baigia pakeist pusę automobilio - tai parašiau kad nuvarytų pas patyrusi elektriką ir sutvarkys nereikės visko iš eilės keisti.
p.s Būtu įdomu sužinoti kas ne į temą?
Na jeigu pradeda grybą pjauti įjungus šviesas, tai nuo ten ir pradėk ieškoti kirmėlių. Jeigu pakeitei šviesų jungiklį, tikrink ar visi laidai teisingai pajungti iki fyškės, gal buvo kažkas burta ir ne taip sujungė laidus. Arba pats skydelis blogai pajungtas.
taip tamsta buvo pas mane xenon bet niekad nebuvo problemu kol neydejau ylgu taip pat xenon tada ir pradejo grybaut o balastai toli nuo abs bloko taip ir neradau problemos sudejau paprastas lemputes ir bedos baigesi...
pas mane daba ta pati beda b5-oj. nezinau dar kiek kentesiu. negerai kartasi kai abs neveikia ypac kaip daba sala po truputi. bet man ne visada isijungia.