Sveiki, nesildo peciukas ant laisvu vos vos, o davus gazo biski pasilteja.
Meginau plauti peciuka neisgelbejo. Nes net neuzsikimses su burna paputus oras lengvai vaiksto. Variklis darbine temp laiko vietoj. Bet ant laisvu i peciuka vos vos ibega antifrizas. Mano manymu, kad sklendes nebeatsidaro. Daugiau nezinau. Nes anksciau kai ant klimos keisdavau temperatura gordedavosi kai kazkas persijunge, o dabar tyla.
Redaguotas lapinaser 2015-11-23 12:21
Jeigu vos vos įbega antifrizas į pečių tai termostatas stringa. Gazo davus šildo nes spaudimas pakyla nuo karščio ir šiek tiek "pramuša". Jeigu karšto oro sklendė būtų parėjus išvis nebūtų karščio salone arba būtų visada karšta.
Murloc992 parašė:
Jeigu vos vos įbega antifrizas į pečių tai termostatas stringa. Gazo davus šildo nes spaudimas pakyla nuo karščio ir šiek tiek "pramuša". Jeigu karšto oro sklendė būtų parėjus išvis nebūtų karščio salone arba būtų visada karšta.
toto parašė:
kas cia per diagnostika su burna arba ,,mano manymu"'
Toto, bet mano manymu jeigu butu jau tikrai uzsikises su burna abejoju ar prapustum... Praputinejau ir su kompresoriu zinoma, bet nieko blogo neispuciau..
tavo ziniai vamzdeliai tarpusavyje susisiekia po virsutine plastmase ir ka ipusi,tas iseis.paprasyk srote nereikalinga radiatoriuka,issiardyk ir pamatysi burnos putimo beprasmiskuma.
tavo ziniai vamzdeliai tarpusavyje susisiekia po virsutine plastmase ir ka ipusi,tas iseis.paprasyk srote nereikalinga radiatoriuka,issiardyk ir pamatysi burnos putimo beprasmiskuma.