Keičiasi rankomis su įrankiu pagalba. Priklauso 75w90 talpa apie 2 litrus. Tepalo gamintoją rinkis pagal savo požiūrį ir finansinę padėtį. Apačioje yra su įrankiu M16 ( viduje turi būt skylė) išleidi. O kairėje pusėje prie pusašio yra užpylimo ir kartu lygio anga. Užpylimo atsisuka su 17 šešiabriauniu raktu.
Bet tik paskui susivokiau, kad jis gl4+, o ne paprastas gl4, ar galiu jį piltis? Ar nieko nenutiks sinchronizatoriams?
Gal galit kas papasakot kokį tepalą pilatės? Aš jau visai susipainiojau, forumuose daug prirašyta, o konkrečių reikalavimų nerandu. Autodatoje nurodytas tik klampumas. Dėkoju
Redaguotas Shiftas 2016-11-14 10:03
Kaip važinėjasi dabar? Viskas gerai? Nes daug kur rašo, jog gl5 nerekomenduojama. O svarbiausia, jog niekur nėra informacijos kokia alyva ar API GL-4 ar API GL-5 priklauso šitom dėžėm. Autodatoje neparašyta, net buvau nuvažiavęs į Audi centrą pasiklaust, tai netiesiogiai buvau pasiųstas nafik
Pagal šitą aprašymą panašu, kad savo tepalus galiu piltis, nes atitinka abi specifikacijas ir pagal aprašymą nėra agresyvi geltoniem metalams. Nors originaliam Liqui-Moly datasheet'e tokios info neradau. http://www.germanautoparts.com/productdisplay/119373