Sveiki,
turiu klausimą dėl skydelio. Nuotraukoje (nuotrauka iš interneto) apatiniame/iuose langelyje/iuose, kaip suprantu turėtų rodyti temperatūrą, sanaudas ir panašiai, tačiau pas mane nieko nerodo absoliučiai. Ar pas mane kažkas nepajungta ar reikia jungti kažkokį borto kompiuterį? Neturėtų jis būti jau kartu?
Dovanokit už kvailus klausimus, jei tokie pasirodo
illwhop parašė:
Sveiki,
turiu klausimą dėl skydelio. Nuotraukoje (nuotrauka iš interneto) apatiniame/iuose langelyje/iuose, kaip suprantu turėtų rodyti temperatūrą, sanaudas ir panašiai, tačiau pas mane nieko nerodo absoliučiai. Ar pas mane kažkas nepajungta ar reikia jungti kažkokį borto kompiuterį? Neturėtų jis būti jau kartu?
Dovanokit už kvailus klausimus, jei tokie pasirodo
tikrai kvaili klausimai.nuotraukoj paprastas skydelis su lauko temp.ekraneliu.
illwhop, tavo pateiktoje nuotraukoje yra paprastas skydelis, ir tokiame skydelyje viduryje, apatinėje juostoje rodys tik lauko temperatūrą, nes į tą vietą įsistato ekranėlis. Jei nori, kad rodytų kuro sąnaudas, reikia keisti patį skydelį, bei rankenėlę valdymui.
http://www.audiklubas.com/forumas/patarimai-esant-garaze/audi-a4-(b5)-borto-kompiuterio-pajungimas/ (tik nėra foto, nes spėju pasibaigęs galiojimas)
čia nuoroda, apibendrintai apie skydelių keitimą.
Mano audi taip pat buvo su tokiu skydeliu. Susiradau ko reikia pajungimui (skydelis, rankenėlė, papildoma "fyškė", visa tai turėdamas, kreipiausi pagalbos į kolegą toto iš Kauno, ir jis viską man pajungė.
yra audi ir yra ryjantys dulkes...
Redaguotas widma 2016-10-03 18:34