Sveiki visi, turiu problemėlę, kurios jau min puse metų išaiškint negaliu (priskaičiau visokių forumų bet). Yra bildesys sakyčiau daugiau kliunksėjimas toks. Bet esmė, kad kai būna lauke vėsiau jokio garso neišgirsi, tik sušyla iki kokių +15 ir daugiau ir atsiranda - kliunksi dažniausiai kai važiuoju lėtai nedideliais nelygumais. Varinėju į servisus niekas nieko neranda. Paskutinį kartą prieš savaitė buvau nuvaręs, niekur neprikibo.
Pas mane irgi buvo tas pats ant a4.vaziuoklej nk neranda.pravazinejau 4 metus su bildesiu. Girdėjau kad gali but amortiko gumaar almortikas pats bilda bet aš galvoju kad kolonke vairo. Nes per 4 metus amortikas būtų nusibaiges manau,o kolonke teko keist,tai po pakeitimo lyg garsiau klaksi.kai rasi bėda, pasakyk ir man.
Buvau nuvaręs iki serviso, kad prapurtytų dar važiuoklę, kaip ir nieko nerado, buvo biški nedaveržtas amortiko kelmas viršuj, bet tas nieko neduoda del to kliunksėjimo. aš šiaip irgi įtariu, kad pas mane kolonėlė gali būti, nes per tarkim gulinčius ar duobes važiuojant jokio garso, o tik pašyla ir per mažiukus nelygumus pagauni lėčiau judant ir iškart garsas yra, bet prieš metus keičiau tiek ją tiek siurblį, bet gal užtaikiau irgi ant pasidevėjusios daugiau nei maniau.
Dar kiek girdėjau būna varžtas kolonėlę paveržt šiek tiek, ale tokius dalykus sumažina, gal kas žino kažką ?