Sveiki. atsirado pas mane tokia beda su 2.5 tdi variklio kuro siurbliu.A6 94 metu 85kW.uzsiveda visada puikiai jokiu bedu nera tik kad mazos apsukos ant laisvu kratosi lyg toj uzges.kokia gali but prezastis? vat kad vieni sako kad elektronine galva parejo o kiti kad salnikai. kaip is tiesu? ir jei tai el.galva tai ar tiks kita galva nuo A6? klausiu nes cia siurblio skaiciai baigiasi 994 o kitu visu a6 998?
Fred2 prisegtas paveikslas:
reiktu kompa pasiungt padary diagnostika, geiciausei elektre dalis grybaut pradejo, gali katais padet kuro kiekio sureguliavimas. poto gali jei nepades taisyt elektrie daly.
seip pagal mane kad apsukos tai norma nes pas mane dar maziau apie 400apsk rodo ir swiravimas yra sioks toks tai elektrine dali man reikia pareguliot, otau seip tai elektriene dalis bus
Sutaisyta!!! nusprendziau varyt i dyzel servisa vilniuje. aisku remontas apsejo 350lt bet verta buvo.reikejo valyti elektine dali ultragarsu.elektromagnetine dalis buvo apsedusi visokiu purvu.siunciu foto kaip buvo. matosi kaip magnetine dalis apsedusi.
Fred2 prisegtas paveikslas: