Sveiki. Issiardziau savo A6 2000m 132kw turbina ir radau kad ji buvo uzstrigus ir visai neveike. Paaiskejo kad sparneliai buvo uzdaroj padety ir viduje sukosi nuluzusio sparnelio gabalas kuris vidine turbos dali padare kaip nusmeliuota (foto tai matosi) Ko pasekoje dabar isplovus turbina ir viska sutverus sparneliai nebevaiksto del to grubaus vidinio pavirsiaus ir kad siek tiek palankstyti sparneliai... Be to ir pats turbos rotorius (ar kaip pavadint) apluzes (foto) Taigi, restauruojamas kur nors toks gedimas? Jei taip tai kur ir kiek pinigu taupyti? Jei ne, ieskoti kitos turbos shrotuose, ar naujos? Kokios ju kainos? Is anksto aciu us atsakymus ir patarimus
.
Sunkmetis mane irgi palietė: dabar sūrį valgau tik su pelėsiais, vyną geriu ne šviežesnį negu dešimties metų senumo, automobili ketinu keisti i be stogo…
Redaguotas Dimis 2011-06-18 23:51
Tai va, turbina sutveriau, betveriant niluzo dar vienas sparniuko galas kuris jau buvo iskiles, sparniukai darinejasi bet masina tapo bukesne prie mazo greicio ir pradejo juodais dumais dumint kai uzmini gerai taciau nuo 120 trauka kur kas geresne
Gal kas galit patart del restauracijos
Sunkmetis mane irgi palietė: dabar sūrį valgau tik su pelėsiais, vyną geriu ne šviežesnį negu dešimties metų senumo, automobili ketinu keisti i be stogo…
sashoxx parašė:
vlinius. Turbo servisas. tik is ju naujos nepirk. bo dukart permokesi.
Aisku, o kokia orientacine kaina butu?
teko pazistamui tvarkyti turbina ten,tai jie pakeite visas dalis turbinos paliko tik ta kuri su duslintuvu jungiasi,ir ta voztuva pakeite,sumokejo 1100lt.
Redaguotas Arni 2011-06-19 13:06