Sveiki, kaip patikrinti ar gerai veikia benzino purkštukai?
Automobilis blogai veikia ant benzino, traukos nera, benza valgo kibirais...
Su Duba tikrinom - ant visu purkstuku voltaza rodo. Bet kaip patikrinti dar galima butu? Kompas jokiu klaidu sia tem neduoda
vakar valiau purkštukus su carbcleaner'iu, pastebėjau, kad vienas purkštukas netolygiau purškia (iš vienos skylutes iš dviejų).
Reikia bandyti keisti, įdomu, kiek jis gali kainuoti...
vitiac parašė: vakar valiau purkštukus su carbcleaner'iu, pastebėjau, kad vienas purkštukas netolygiau purškia (iš vienos skylutes iš dviejų).
Reikia bandyti keisti, įdomu, kiek jis gali kainuoti...
Man vienas visai neveikė, tai pirkau šrote visus keturis su visa reika. Įdėjau netikrinęs, bet atrodo veikia gerai. Purkštukus išėmė iš variklio ir atidavė po 15 Lt (60 Lt), tik išsiėmė slėgio reguliatorių.
Duba parašė: Tai purkstuku varza tikrint man rodos reiktu arba isimti ir nuvezti tikrinimui.
Priklausomai nuo variklio tipo, purkštukų apvijų varža kambario temperatūroje yra 11-17 omų. Pvz. ADP 1,6 varikliuko varža 14-16 omų.
kaip ir rašiau kitoje temoje, man padejo purkštuko valymas su carbcleaner'iu. bet jei visai neveikia tai beabejo reikia keisti. yra rizika pirkti iš šroto, bet už tokia kaina tai dzin...