Yra cia toks vienas klausimukas,ar daug reikalo yra isideti i audi a6/c4 1995m metu modeli galinius el langus,nes dabar yra paprasti,kiek mastant tai reiketu viso to mechanizmo mygtuku laidu ir kazkokiu tai reliu manau ir kiek tai gali kainuoti ir sunku ten? ir dar kad nekurti temos,del sildomu veidrodeliu,jei jie pas mane nesildomi,ka galima padaryti kad butu sildomi? dekui uz atsakymus
buna pirkti sildymai veidrodeliams. klijuojasi ant pacio veidrodelio is kitos puses. reikia pajungt pliusa ir minusi , zinoma per ijungimo - isjungimo mygtuka.
donciux parašė:
Yra cia toks vienas klausimukas,ar daug reikalo yra isideti i audi a6/c4 1995m metu modeli galinius el langus,nes dabar yra paprasti,kiek mastant tai reiketu viso to mechanizmo mygtuku laidu ir kazkokiu tai reliu manau ir kiek tai gali kainuoti ir sunku ten? ir dar kad nekurti temos,del sildomu veidrodeliu,jei jie pas mane nesildomi,ka galima padaryti kad butu sildomi? dekui uz atsakymus
Jei moki ardyt ir sudet ,ir biski gaudaisi elektroj,tai nesunku.O laiko uzima..Nusiperki du pakelejus(mazdaug po 50 lt),nusiperki vairuotojo duru 4 mygtuku bloka,nusiperki galiniu duru vidines atidarymo rankeneles su mygtukais,pasigamini laidus ir pratempi is vairuotojo duru i galines.Jei laidai paruosti tai man pajungimas uzima kokias3 val.Tavo sugebejimu nezinau.Del veidrodziu yra niuansu,priklauso ar jie elektriniai ar trosiniai.