Sveiki, taigi noriu suzinot ar yra ant a6 c4 toks galykas kaip borto kompas? Pas mane trumpas spidometras, idomu ar kitose komplektacijose yra kas nors panasaus, kad pvz. rodytu isores temp. gal ir kuro sanaudas ir t.t.?
Ce biski o.t bet to spidometro kur nuotraukoj apsvietimas ten tik pakeistas ar dar kazkas daryta, nes daug visokiu minciu buvo ka daryti su spidometru kad biski idomiau butu, tai sis variantas tai labai grazus ziuriu
XDaIn parašė:
Ce biski o.t bet to spidometro kur nuotraukoj apsvietimas ten tik pakeistas ar dar kazkas daryta, nes daug visokiu minciu buvo ka daryti su spidometru kad biski idomiau butu, tai sis variantas tai labai grazus ziuriu
pas mane pilnas skydelis. Tik kur rodo lauko temperatura tas nesvyti ir nera funkciju kad rodytu kuro sanaudos. Jeigu isideciau toki kur rodo kuro sanaudos, ar man rodytu ?
jakizzz parašė:
pas mane pilnas skydelis. Tik kur rodo lauko temperatura tas nesvyti ir nera funkciju kad rodytu kuro sanaudos. Jeigu isideciau toki kur rodo kuro sanaudos, ar man rodytu ?
jei isidetum ir pajungtum,ir valytuvu rankenele pasikeistum,rodytu.
o tai visom masinom yra tie davikliai kad rodytu kuro sanaudos,o tik skydeliai skyriasi?ir jei isidedi pilna prietaisu skydeli su borto kompu ir panasiai,dar reikia kazka papildomai pajungineti del tu kuro sanaudu rodytu ar tik fiskes sukaisioti?