Sveiki zmones,pasakykikit toki dalyka,pvz vaziuoju su savo audele,suku i desne puse,tai siek tiek saltokas oras pasiduoda tokia banga,o kai i kaire,tai karsto oro banga pareina,kame reikalas,del ko taip? ir dar silpnai pucia peciukas,tai cia jauciu bus uzsikises salono filtras ane?dekui uz atsakymus. IR DAR PASTEBEJAU TOKI DALYKA,KAD TARKIM PECIUKAS PAPRASTAI VAZIUOJANT PUCIA SILPNAI,O DARANT POSUKI I VIENA AR KITA PUSE,KOL VAIRAS SUSUKTAS PUCIA PAKANKAMAI STIPRIAI,PASKUI STIPRUMAS VEL SUMAZEJA,KAME CIA BEDA GALI BUTI?
Redaguotas donciux 2012-02-21 22:04
hmmm pas mane net nera to filtro bet kazkada pastebejau kad parejo salto oro banga ant posukio bet tada nebuvo vintiliatorius ijungtas gal nusistovejusi ora sujudini ir tiek
daugumoj masinu taip vyksta,bent mano trijose sukant i kaire plusteli karsto oro banga.rel salto neatkreipioau demesio.O silpnai pucia del filtro arba kai pavargsta varikliukas.
Cia normalu manau...gal dar paziurek ar pro visus ortakius vienodai pucia, gal kojom keleivio nepucia kaip pvz. todel labiau jaustis turetu tas efektas salto oro
Utenos Audifanai Koordinatorius 8- 628 30397 (ezys) [email protected]
Pas ką tas efektas gana ryškus, pabandykite pervažiuoti posūkius pilnai atidarę šildymą. Turėtų efekto nebelikt, nes orui nebus kito pasirinkimo, turės visas eiti per pečiuką.
Gerbkime lietuvių kalbą, rašykime pranešimus lietuviškai
Prikeliu tema, pas mane panasi problema, su A6 C4 103kw,
1) stovint bei vaziuojant peciukas pucia silpnai, bet vaziuojant pasukus i desine pradeda stipriau pust ora. Kame problema?
2) pries pora sav prasidejo naujos problemos su peciuku, klima ijungta.. tai veikia ventiliatorius tai neveikia; is vakaro pastatai masina su neveikianciu ventiliatorium ryte uzkuri masina jis vel veikia, po kurio laiko nustoja veikt kartiais isijungia po to nustoja vel; o dabar isvis nebeisijungia nesuka ventiliatorius visiskai.
Kame cia problemos, per tokius orus nesmagu be peciuko... gal kas gali parekomenduot kokius meistrus Vilniuje arba Kaune kur gerai dirba ir kainu neuzkelia? Kiek mazdaug kainuotu susitvarkyt?