norejau paklausti nutiko toks dalykas,mano audi a6 2.5tdi automatas 110kw,uzkurus masina dazniausiai vaziuoju labai gerai automatas veikai puikiai,bet kartais vaziuojant arba stovint vietoj ismeta antipraslidimo lempute usidegaASR miktuku net neiisijungia ji lauk,,isvaziuojant is vietos lyg 2 begiu vaziuoja labai slabnai,pasiekus 100km/h apsukos laikosi apie 3k,ir metant nuo P i D skaudziai musa taipat nup D i R ,jei uzgesinu varikli ir vel uzvedu viskas tvarkoj lyg niekur nieko nebutu buve metosi svelniai vaziuoja gerai,taigi norejau suzinoti ar ce elektronikos beta,ar mehanine,gal kas yra susidure,aciu uz atsakymus
Galbut kompas gryba mala
buvo tokiu atveju ant kitu pazystamu masinu automatu
Aisku vaziuodavo prijunginet kita kompa,bet ne visada kompuose slypedavo tas "blogiukas"..
Redaguotas Nicko 2012-02-19 22:57
Tikriausiai elektronine. Gal kontaktai dingsta. Diagnostika darykis. Turetu but po tokiu bajeriu atmintyje kazkas gero uzsilike.Tai gal ir pavyktu nesunkiai nustatyt gedima
kadaise maniskei ex taip buwo 132kw a6 2000 bet pas mane kartu ir abs uzsidegdawo dar ir praslydimas o ko pasekoje pradedawo gryba deze pjauti gedimas pas mane buwo abs
tai va nuvariau diagnostikai,pasirodo kalta oro srauto matuokle!! net nebuciau pagalvojes,variklis slabnai traukia,dezes kompas susipjauna su variklio imeta deze avarini rezima,kai pagalvojus del tokio sudelio tokios problemos...