Sveiki taigi susiduriau su tokia beda siandien prie sviesaforo man masina atrodo net pradejo drebet net nuspaudus sankaba toks idomus jausmas buvo atrodo kad sankaba labai vibruotu tada truputi pavaziave sustojom ir pamatem kad kazkoks dalykas kaip plastmase su laidais buvo isejus is vietos... Idejau nuotrauka kaip ji atrodo gale. ir ji buvo palaida ar nuo to galejo man taip vibruoti masina ir net vaziuojant garsas buvo tarkim kaip kad buvau ijunges trecia pavara ir jei atleidi greicio pedala bet neismetus begi tas garsas net padidejo.
jis buvo tiesiog issimoves mes ji idejom atgal ir atrodo kad garsas praejo o gal del to kad buvau uzgesines masina kol taip darem
Jei viskas praėjo ir dabar nėra pašalinių garsų tai reiškias nėra dėl ko sukt galvos. Jei išgirsi kažką negero tada jau reikės ieškot. Kiekviena jungtis nuo variklio daro įtaką variklio darbui.
Pas mane buvo parėjas G62 daviklis kuris tik matuoja antifryzo temperatūra kaip sakė forumiečiai. Bet pasirodo tas mažas šūdelis daro labai didelę įtaką variklio darbui, jo paleidimui ir t.t. O atrodo smulkmena
Mano patarimas geriau nieko nejungineti be reikalo.
Pakeiciau as saviskei G62 davikli. Užkuriau ir nieko nepasikeite. Variklis dūmina tamposi ir kala (blogas degimas) tada pajungiau kompa ir istryniau senas klaidas užsilikusias po daviklio keitimo. Užkūriau ir fsio. Problemos nebeliko. Taip kad nejunginek be reikalo nes jei kompas isimes sau klaida tai poto ir blūdina jis ten su savo nesamonėm.