Siaip tai toks temperaturu sokinejimas gali buti tik del dvieju priezasciu arba tavo temperaturinis daviklis greitu metu nusibaigs, arba pastoviai strigineja tavo termostatas, o antifrizas jeigu dingsta per toki kilometraza tai greiciausiai pro koki nors sujungima arba zarna sunkiasi ir tu jo nematai.
Mano Audi b2
Redaguotas Martynas29 2013-10-22 11:40
Na man atrodo, kad tikrai ne vandens pompa, nes jeigu butu jinai tai tau pradetu kilti temperatura ir ji niekaip nemazes, nes isdyla asele ir galiausiai dar buna sparnuote nusisuka, ko pasekoje kyla temperatura, o pas tave kiek rasei tai temperatura daugiau 90 neuzkyla cia tik mano nuomone, gal as klystu.
Del dingimo ausinimo skysčio, tai zarnu sujungimai, bet galimas ir radiatorius prakiures, dažniausiai jo nesimato is priekio, nes uzstoja AC radiatorius.. pasistenk paziureti palikes masina kur svaru pakankamai ir lygu kurioj vietoj balute darosi.. nes turetu matyti, jei litras ant 1000 km dingsta. Ir pirma pasikeisti termostata. Ir jei turi VCDS, tai kai sokineja ar tik skydelyje ar ECU irgi sokineja. Ecu ir skydelyje jie skirtingai ten ziuri tas temperaturas.