Sveiki, taigi turiu beda su Audi a6 c4 2.5tdi , gryzau po ilgo laiko ir buvau palikes masina draugei, gryzau ir sako dingsta ausinimo skystis po biski. Paemiau ir issiemiau radiatoriu vakar uzsiglusinau ipuciau 1.5bar i radiatoriu imeciau i vonia, akurat daug micro skyluciu apatinese sekcijose, viduryje kur vamzduke buvo paemiau tiesiog uzglusinau 1 sekcija visa. o sonuose per gumas leidzia silpnai - pagalvojau uzteks tu milteliu arba skyscio ipilt i sistema. viska sudejau atgal pasikeiciau termostata tuo paciu nauja antifreeza. Uzkaista variklis iki darbines temp supilu i issipletimo bakeli ta skysti ir palieku dirbt puse val. PAREINU IR TAS SKYSTIS NEVAIKSTO O LIKES ISSIPLETIMO BAKELI Nevaiksto po sistema.. Gal kaipnors nuorinti reikia sistema ar reikejo supilti i radiatoriu iskart? Nebusiu prisizaides neuzkims man ten ko nereikia?
Redaguotas Mockevicius 2015-08-27 08:51
Jei radiatorius kiauras galima iberta tabaka, ziurint kokio dydzio skyles. Kad net tabakas neuzkims. Yra su tabaku izbandyta. Girdejau kad uzkimsa net su kiausiniu, baltymai ar trinys visa irgi radiatoriuje skyles uzkimsa.
Serzhas parašė:
Jei radiatorius kiauras galima iberta tabaka, ziurint kokio dydzio skyles. Kad net tabakas neuzkims. Yra su tabaku izbandyta. Girdejau kad uzkimsa net su kiausiniu, baltymai ar trinys visa irgi radiatoriuje skyles uzkimsa.
perekupu metodai,o ziema ant nosies,ka su peciuku siulysi daryt?
Prie tos pačios temos prirašysiu kaip man buvo su a6 c4 2,5tdi.
Buvom išvažiavę toliau už miesto, ir paliko mašiną lauke 3 parom, čia kaip šalo apie -20:-17. Ir gryžtant į miestą pastebėjome, kad bakelis pradėjo virt, antifryzas bėgo, šlangos kietos kaip plastmasės. Pirma mintis buvo, kad galvai galas, bet dumai nebuvo saldųs ir tepalai normalųs.
Nuvariau pas meistrą kad apžiūrėt. Palikom pastovėt, dapylėm antifryzo ir pakaitinom iki darbinės, tai buvo užšalę sistemoje kažkur, nes viskas normalizavos. Išleidom seną iš bakelio, ir pripylėm koncentrato žieminio raudono (hepu), reiks dar dapilt prie progos. Ir viskas čiki, net darbas kitoks kaip šalta būn. Kol kas važinėju ir viskas ok. Pečiukas net šildo kitaip