SVEIKI,turiu tokia problema su uzsikurimu po nakties,vsks prasidejo pries pora menesiu,vska atroda istikrinau,diagnostika nk nerodo ,zvakes naujos laidai nauji,siurblys naujas,duju reduktorius perinktas,kuro purkstukai neleidzia,kuro slegio reguliatorius geras
nufilmavau kaip kuriasi ,gal kas tures kokiu minciu.dekui
ar kas nors matavo kuro slėgį? filtrą benzino pasižiūrėk, kad nebūtų užkištas netikiu, kad diagnostika nieko nerodo benzino purkštukai užsikemša nuo važinėjimo su dujomis saviškei esu keitęs gali būti ir temperatūros daviklis (labai dažnas atvejis) galbūt katalizatorius užsikišęs galima vardint ir vardint, bet geriausias variantas varyti pas rimtus meistrus
tai kodel ant benzo uzsikurus dirba idealiai o pastovejus per nakti blogai kuriasi,purkstukai tikrinti isemus pravaliau visi purskia idealiai,filtras naujas,katalizatorius abejoju,diagnostika temperatura gera rodo kai ziuri liveparametrus tad daviklis nelb ,pastovi 8valandos po darbo ateinu idealiai kuriasi nesuprantu
buvo man atvejis panašus prieš užgesindamas, perjunk ant benzino ir leisk kokią minuę padirbt, gesink ant benzino. Jei su kūrimu viskas ok, bus dujų purkštukai kiauri. Jei užgesini ant dujų, likęs dujų slėgis tarp reduktoriaus ir purkštukų per nesandarius purkštukus supučia dujas į cilindrus. O tada jau su užkūrimu bėda, nes kuri ant benzino + dujų Jei nori įsitikint, užgesinus mašiną ant dujų, palauk kokį pusvalandį, tada atsuk dujų šlangą ateinančią į purkštukų blokus, jei nebus pufff, reiškia tavo dujos stovi cilindruose Man tokį gedimą kaip bebūtų keista diagnozavo ne dujų meistrai, o benzino įpurškimo meistrai
Tingiu labai skaityti, kai tiek pripiesta, bet vienai B4 V6 + LPG buvo kazkoks benzino voztuvelis.
Leido kura. per ilga laika nusesdavo ir sunkiau uzsikurdavo. Nors dujas ir visa kita pries tai krate.
Utenos Audifanai Koordinatorius 8- 628 30397 (ezys) [email protected]