Trosas tikriausiai trūko salone. Palįsk po mašina ir pabandyk pasiekti ir patraukti trosą prie užrakto iš apačios. Aišku jei įmanoma ten ranką prakišt. Nežinau, kiek ten laisvos erdvės tavo C5.
Kitas būdas laužt laukan priekines groteles. Vėlgi neprisimenu, kaip jos ten tvirtinasi. Gal ir nesugadintum labai. Pas mane senutėj tiek iš apačios galiu kad ir visą galvą įkišt, nes radiatorius šone įdėtas, tiek groteles nesulaužęs išlupt. Ant klipsių stovi, tai tik jos ir nulūžtų
Redaguotas samotomas 2016-04-24 11:22
Ten ne visai prie užrakto prieit reikia. Po televizoriaus viršutiniu rėmu šalia žibintų yra tos kilputės, už kurių trosas kabinasi. Jei jau troso nebepagauni, su kokiu strypu galima pastumt jas po vieną keliant atitinkamą kapoto kampą. Tik reikia, kad kas kapotą kilstelėtų ir palaikytų. Arba rinkis, ką lupsi laukan Groteles ar žibintus. Ir vieni ir kiti be sulaužymo neišsiims.
Redaguotas samotomas 2016-04-24 21:15
Na va ir bėdų nebėra aš tai saviškei esu pasiruošęs ir gražiai paslėpęs papildomą avarinį trosiuką kad nereikėtų landžiot po apačia ar laužyt. Mašina jau sena ir tik laiko klausimas kada jis trūks