Sveiki, turiu problema kai užvedus mašina isijungia ispejimo lempute stabdžiu skyščio nepakankamumas ir neužgesta niekad, tiek šiltam varikliui tiek šaltam, skyščio visada yra. Kame problema? Padariau video kad butu aiškiau.
https://youtu.be/mbwdW-qNpnk
Kaladeliu arba ju laidai turi viena ispejama zenkla. Esu su tuo susidures. Kada keistas stabdziu skystis i nauja? Ir kitas klausimas, ar ziurejai i pacias kaladeles stabdziu? Is vidines puses. Man sita problema dingo pripylus 70ml stabdziu skyscio.
Reikes peržiureti laidus bet tai nuo laidu žinau kitoks buna klaidos simbolis geltonas panašus, skysti pameginsiu pakeist nes senokai keičiau bet vis ipildavau nauja kai nuorindavau sistema, tai neturetu buti senas, kaladeles nesenai keičiau.
Redaguotas Bumerk 2018-03-10 17:57
Kaladeliu ir fyskiu stabdziu eina kitas simbolis,turejau beda su fyskem, oksidacija. Geltonas, perspejantis apie nusidevejima. Cia eina raudonas su sauktuku. Apie nevienoda stabdziu jegos pasiskirstyma. Pas mane sita beda buvo atsiradus sia ziema prie minuso. Ir dingo tik dapylus skyscio stabdziu. Pas bendradarbi buvo tas pats,tik pas ji leido galinis st. cilindriukas. Mete ta pacia klaida
kas buvo tavo bobutei su ziguliu pasakok kitam forumel,o cia aiskiai kaladeliu laidai.daug kartu trumpinau kaladeliu fiskes arba rudai zalia laida prie skydelio
Sveiki turiu audi a6 c6 nusipirkes nesenai 2008 metu ,nutiko tai kai ijungiau galinius valytuvus ir neina ju niekaip isjungti ,pavalo pavalo vel sustoja ir taip visada nors esu isjunges,kas gali buti ,o gal ka kompiutery reikia reguliuoti?nors kiek ieskojau nieko nerada