Sveiki kur kaune galima butu nuvaryti savo A8 Nes visas lakas nulupinetas aplink masina kazkas zapadlo padare su raktu perejo :/ Visa laka lopais atlupinejo :/ Reiktu perdazyti visa tai gal kas pazystat kas daro ne tep lep ir praso ne menulio smelio ?
Nepatiko kazkam kur zmona masina pastate gryzo velai nebuvo kur pastatyt tai ant borto vienu sonu sustojo kur dazniausiai niekas nestato matyt kazkam uzkliuvo.. Bet niekam neidomu kad kiema daugiabucio reiktu didinti....
kaune gatvės plačios. problema ne kiemuose, o žmonėse, kurie negali 2 minutes peškom pareit nuo gatvės, būtinai turi lyst statyt į kiemą, kuris pilnas.
Čia Vilniuje gyvenu 5 laiptinių name, o kieme vietos visada pilna. Su drauge nusprendėm, kad pencininkų namai. Savaitgaliais ankšta būna nes jaučiu sūnūs/dukros ir anūkai/anūkės suvažiuoja.
Na musu partizanu gatve ne tokia ir plati kaune O man rodos, kad gyvendamas daugiabutija moki namo zemes mokesti tai manau ta zeme gali ir naudotis stayti automobiliams
MrAudiB4 paskui nutemps ta limuzina ir vsio bus nebus limuzino . Buvo prie mano namu kur siuksledezes tas takas yra pajimti siukslem (ir salia ta geltona juosta) is namo 1 pastate masina ir tiesiog dienos metu atvaziavo tralas ir nuveze ta masina . Su statymu ant zolytes irgi tas pac gali buti :/ .
virsininkas88 parašė:
ar tikrai moki? kiemas yra visų, tu aikštelės vietos neišpirkęs.
Tai tame ir bajaris kad visu tai kokia teisia turi kazkos lodorius man masina braizyti ? Jai visu tai bunam biedni bet teisingi ir tatom visi kur telpa ....