Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Audi » Audi - 100, 200, 5000 ir kt.
Autorius Priesrukiniu beda C3
Audesnikas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 30.08.09
Vairuoja: Audi 100
Parašyta 2012-03-25 11:11
Sveiki isidejau priesrukines fiskes buvo atvestos pajungiau bet lempos vistiek neysijungia lemputes sveikos. Salone paspaudus priesrukini mygtuka gale uzsidega dvi lempos o prieki niekas nereguoja ijungtos ir artimosios sviesos. Turi buti rele bet nezinau nej kur nei kokia ji o gal isvis jos nera. Gal kas susidure ?
Autorius RE: Priesrukiniu beda C3
toto
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 14.05.09
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2012-03-25 13:20
Audesnikas parašė:
Sveiki isidejau priesrukines fiskes buvo atvestos pajungiau bet lempos vistiek neysijungia lemputes sveikos. Salone paspaudus priesrukini mygtuka gale uzsidega dvi lempos o prieki niekas nereguoja ijungtos ir artimosios sviesos. Turi buti rele bet nezinau nej kur nei kokia ji o gal isvis jos nera. Gal kas susidure ?
pradziai:turi buti 2 priesrukiniai mygtukai.
Pauliukas
Administratorius

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 30.01.11
Vairuoja: Audi A4
Parašyta 2012-03-25 13:44
toto parašė:
Audesnikas parašė:

pas kaikurias audi buna arba du mygtukai arba vienas dvieju padeciu dvieju padeciu tai pirma jungiasi priekis antra karta galas pasitikrink ar kur netabaluoja kokia fyshke nepajungta

[email protected]

Aš gyvenu tik lenktynemis. 10 sekundžių, kol mes lenktyniaujam, aš .............. LAISVAS ...

Skype gizmutis
Facebook Pauliukas

Diesel Power Klubas

Mano auto temos tvarkymo aprasas Temai Susitvarkyt 24H
www.dieselpower.lt
toto
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 14.05.09
Vairuoja: Audi 80
Parašyta 2012-03-25 14:14
paulius ir rasa parašė:
toto parašė:
Audesnikas parašė:

pas kaikurias audi buna arba du mygtukai arba vienas dvieju padeciu dvieju padeciu tai pirma jungiasi priekis antra karta galas pasitikrink ar kur netabaluoja kokia fyshke nepajungta
dvieju padeciu tik senose silkese,bet autoriui geriau zinot kuo vazineja.
Pauliukas
Administratorius

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 30.01.11
Vairuoja: Audi A4
Parašyta 2012-03-25 14:17
toto parašė:
paulius ir rasa parašė:
toto parašė:
Audesnikas parašė:

dvieju padeciu tik senose silkese,bet autoriui geriau zinot kuo vazineja.

sutinkupirma kelintu metu antra kas kur sujungta

[email protected]

Aš gyvenu tik lenktynemis. 10 sekundžių, kol mes lenktyniaujam, aš .............. LAISVAS ...

Skype gizmutis
Facebook Pauliukas

Diesel Power Klubas

Mano auto temos tvarkymo aprasas Temai Susitvarkyt 24H
www.dieselpower.lt
Audesnikas
Klubo draugas

Nario avataras

Atsijungęs
Įstojęs: 30.08.09
Vairuoja: Audi 100
Parašyta 2012-03-26 16:08
88 ilejstaranke vienas jungtukas yra iji atejna 5 laidai viska nusiardziau beieskodamas kur tie nuo priekio laidai nuejna bet viskas ten jau labai painu lyg kaip ir uz spidometro nuejtu ar i sviesu rankenele bet nieko uzciuopt neina galvoju kad jie turetu nuejt iki tu jungtuku kur vienas ijungia galines rukines o kito nera pas mane smiley
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: mikas, Beskut3, DIESEL power, wiliuzas, evaldasa6

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus