Sveiki gal kam teko susidurti su panasia problema, nerodo temperaturos, anksciau dar atsigaudavo kai uzkaisdavo kokiam kamstyje stovint o dabar mirus rodykle nerodo. + Ryti kur labai pradejo, Manau termostatas kaltas, deja nzn nei kur jis yra nei kaip atrodo nei kaip veikia.
Ar gali buti kad del to padidejo kuro sanaudos ? jei ka zinot pamokykit mane ) dekui
SaimonS parašė:
Šiuo metu mane kamuoja panaši problema..
Nerodo temperatūros, daviklis kaip ir sveikas, turėtų rodyti.. 2.3 variklis. Laidai teisingai sukaišioti. Kur dabar ieškot bėdos?
Skydelyje bent pas mane tas buvo perlitavau takelius ir rodo, tik pries tai pakeiciau tep davikli i kitaiska kazkoki, o senaji durnas ismeciau, tai rodo +10/15 laipsniu daugiau negu yra istikruju
SaimonS parašė:
Na suprantama.. Vistiek reikia lupt lauk, nes visą laiką benziną rodo ties 10-15 litrų Žemiau nekrenta.. Tai arba plūdė arba skydelis. Tačiau jei būtų plūdė, tai išjungus degimą rodyklė nukristų į nuliuką.. O dabar ji stovi vietoje.. :S
Tai jei benzino ir temperaturine grybauja, tai bus beda skydelyje Takelius persilituoti reikes Mano irgi grybavo ir temperaturos ir benzino rodydavo kada noredavo arba pievas