sveiki mane domintu toks klausimas ,nuperki auto ,skelbime nurodyta kad dirzai keisti pries 20k km nu ir tt nesileisim y smulkmenas ,o po kurio laiko pvz kaip siuo atveju nuardzius prieky pamatai kad ten niekas nekeista ir lenda kiti defektai ,ar ymanoma kazka siuo atveju laimet per teisininkus ar kaip visada lietuvo nusipirkai tai uzs
aris parašė:
sveiki mane domintu toks klausimas ,nuperki auto ,skelbime nurodyta kad dirzai keisti pries 20k km nu ir tt nesileisim y smulkmenas ,o po kurio laiko pvz kaip siuo atveju nuardzius prieky pamatai kad ten niekas nekeista ir lenda kiti defektai ,ar ymanoma kazka siuo atveju laimet per teisininkus ar kaip visada lietuvo nusipirkai tai uzs
O kodėl taip sakai? Aš pirkau Lietuvoje liepiau perekupui kauferį susipildyt. Paskui lietuvišką pirkimo sutartis nuo perekupo man ir parodyta pilna pirkimo suma. Kartu Regitroje išėmėm laikinus numerius ir tada atsiskaičiau.
aris parašė:
imanoma, jei per 2 savaites kreipiesi pas pardaveja, jei jis atsisako, tai per teisma - vartotoju teises
Rusla jis nežino net kaip tas savininkas atrodo. Pirko iš perekupo lietuvio o kauferį pasirašė nuo belgo ar vokiečio ar prancuzo ar olando. Dabar tik vėją laukuose gaudyt.
Čia tik viena medalio pusė. Žmogus nupirko automobilį iš lietuvio perekupo. Kauferį surašė perekupas nuo savininko iš užsienio. Aišku kauferyje data bus dar pirkimo tada kai dar buvo automobilis užsienyje. Gal kažkur perekupas bandydamas auto nusifotkino už greitį. Užsiregistruoji automobilį ir dar priedo gauni dovanėlę-siurprizą.
p.s. Kaip visada patenkinti abu. Vienas brangiai pardavė kitas pigiai nupirko.
aris parašė:
O kodėl taip sakai? Aš pirkau Lietuvoje liepiau perekupui kauferį susipildyt. Paskui lietuvišką pirkimo sutartis nuo perekupo man ir parodyta pilna pirkimo suma. Kartu Regitroje išėmėm laikinus numerius ir tada atsiskaičiau.
įtariu ir suma, kurią sumokėjai buvo didesnė nei kitų panašių auto stovinčių aikštelėje... Bet jei jau pirikupas sutiko taip dokus tvarkyt tai manau neprašovei