Sveiki. Tikriausiai is pradziu atrodys gan durnas ir keistas klausimas ir visa situacija. As noreciau i savo Audi A4 zibintus isimontuoti LED dienos sviesos zibintus. Manieji zibintai yra 96m laidos tie senieji. Ir galvoju i ju vidu imontuoti LED. Kadangi turiu atsargine viena lempa, pirmiausiai bandyciau ikisti i ja, nes buvau atsidares ir maciau kad yra visai neblogas tarpas ir vietos, kur butu galima juos imontuoti, nepazeidus tos sviesos atspindincios dalies, vienu zodziu viska padaryti imanoma tik kyla teisiniai ir administraciniai klausimai. Kiek esu girdejes nepraeiciau technikines su tokiom lempom ir kabinetusi policija. Taigi prasau pasidalinti savo nuomone ir atsakyti i mano klausimus:
1. Isvis ar galimi tokie veiksmai?
2. Ar praeiciau technikine su taip pakeistom lempom?
3. Ar pagal istatyma nebus sitos imontuotos dienos sviesos per aukstai?
4. Ar baus mane policija?
5. Ar galeciau su jomis vazinetis su kartu ijungtomis artimosiomis sviesomis?
6. Jei toks variantas negalimas, ar butu galima tas juostas montuoti iskart po lempomis prie zibintu, bamperyje?
1. paveikslelyje papaisiau kaip atrodytu lempose raudona linija pazymeta vieta led dienos juostu lempose
2. paveikslelyje papaisiau kaip atrodytu led dienos juostos bamperyje
Turiu tris variantus 1. Deti lempose 2. Deti po lempu 3. isvisniekur nedeti
Taigi klausau jusu nuomones.
simonas0211 prisegtas paveikslas:
Gerai, del sito varianto aisku. O kaip tas variantas tiesiai po lempomis bamperyje, ar sis variantas legalus? Paveikslelyje pazymetos led juostos raudona spalva?
P.S. Esu mates gal pora masinu su taip sumontuotomis led dienos sviesos juostomis.
simonas0211 prisegtas paveikslas: