uzvedant gan stipriai dumina Salta gal ir cilindrai ne visi dirba nes biski trajilina, tada uz kokiu 3 min baigia dumint ir variklis tolygiai dirba. silta normalai kuriasi viskas gerai variklis 2.0 D
Redaguotas Viessulas 2012-02-11 18:15
Tikrink zvakes(ne tik ar prasiskambina,bet ir kaip kaitina isemes paziurek), kompresija pamatuok,jei tvarka,tai trauk purkstukus tikrinimui,siurbli.
Pas mane tas pats saltam varikliui. Pas mane tai bus purkstukai arba siurblys,nes visa kita tvarkoj.
rudeni kai silta buvo tas pat. as pirkau nesikurencia, pakeiciau surbli su forsunkemis, tai kaip buvo priesh tai nezinau. turiu nuo turbo 150 bar forsunkes kazi ar tiks? nes prie sito siurblio buvo 120 bar del to ir emiau jas. o del kompresijos, tai zadu pirkt matuokli, ar gal kas galetu pamatuot jei turit, o kokia kompresija turetu buti "normali"atsizvelgiant i nusidevejima
Viskas cia gerai pas tau jei tamsus. Neragejai pas man kai uzkuri apsipila tai suodziu kavalkas lieka garaze, reik po to su supeliuku nurinkt
Ne ne, ne "pas tau" o pas tave. Ne "pas man", o pas mane. Pasistenk atprast.
O į temą, tai pas mane ant TD taip buvo, kai buvo kompresija skirtinga cilindruose ir buvau pavėlinęs degimą, nes nesikūrė visai prie šaltesnių orų. Užkūrus dūmindavo, ir netolygiai dirbdavo, bet apšyla, pravažiuoji ir gerai. tik traukos nebuvo.
kai išardžiau, tai buvo visų 4 stūmoklių apatiniai žiedai lūžę ir 2 stūmokliai sutrūkę.
Įsėdėjau TDI.