Man reikalinga jūsų pagalba. Planuoju pirkti b2 80 audi ir mane domina viskas apie ją, kokia detalių kaina, kokios pagrindinės problemos, eksplotacijos įpatumai, žodžiu viskas, laukiu jūsų pasisakymų.
tokiom masinom deldetaliu kainu galvos nesuk nes pigesniu detaliu kaip sitom nlb buna manau pagrindines bedos tai nuo senatves parudijimai, isdilimai ir pan
jap, reik žiūrėt rūdis: bagažinėj, slenksčiuose, durų apačiose, arkose, priekinio lango apatiniai kampai kai kurioms būna kiaurai prarūdiję ir vanduo bėga į vidų, bei pačios durys ar kliba (dažniausiai vairuotojo).
dalys gan pigios, na gal amortikai geresni daugiau kainuoja ~100 ar 150Lt
patarčiau paskaitinėt šias temas - daug info apie kasdieniškas problemas, remontą ir eksploatavimą sudėta: Martyno 1.6 (karbiuratorinė) Lebos 1.8 GTE (įpurškimas)
Pasakysiu tau tik tiek ,perkant Audi b2 svarbiausi dalykai yra du variklis ir jo būklė, o antra kėbulas ir jo būklė, ar nebuvo daužta ir ar visa per daug nesurūdijusi, o toliau tai viskas nesunkiai sutvarkoma. Ir detalių kainos yra tikrai nedidelės lyginant su naujesnių mašinų. Daugelis manęs klausia, kaip su detalėmis reikalai, ar dar yra pirkti iš savo patirties galiu pasakyti tik tiek visko yra pirkti, apart savo audynei vieno dalyko negaunu tai galiniu amotikų atraminių gumų, kurios skaitosi yra amžinos, bet kadangi mašinai jau 26, o guma toks dalykas, ne amžinas tai jų nežinau, kur gauti.
O taip tai audi b2, kaip mašina yra tikrai gera,patikima ir laiko patikrinta.
Jeigu tau šitas modelis patinka tai pirk ir nesigailėsi, nes aš saviške džiaugiuosi su kiekviena diena vis labiau.