Sveiki. Subyrejo man priekinis guolis, tai nusipirkau nauja uz 60lt, nuvaziavau i garaza, pakeite man ji uz
60lt, ir kas gavosi, ogi naujas guolis nezmoniskai kaukia! Dejo prie mano akiu, viska dare graziai,
jokiu kalimu ir pan, ipresavo ir viskas. Nuvaziavau i Eolta, paskambino tai firmai is kurios
tas guolis, tai pasake kad pinigus, arba nauja guoli duos tik tada, kai jie gaus ta senaji guoli
ir apziures ji, tipo kad pamatytu kad ne dejimo, o ju brokas cia. Dabar klausimas, kaip guoli
graziai isimt? Gal zinot kaune kur tai padarytu?
1. Audi 80, 1989m, 1.6TD, sedanas
2. Audi a4, 1996m, 1.9Tdi, 66kw+chip, sedanas 3. Audi a4, 2003m, 1.9TDI, 96kw PD, sedanas [NOW]
Neišims ten gražiai, visų pirma 200km iki tos vietos,o antra, nemanau kad ten vargintųsi kas nors gražiai išimt.. Tai ar kas patars kur kaune tai padarytų ?
1. Audi 80, 1989m, 1.6TD, sedanas
2. Audi a4, 1996m, 1.9Tdi, 66kw+chip, sedanas 3. Audi a4, 2003m, 1.9TDI, 96kw PD, sedanas [NOW]
darex-siusk juos velniop ir pirk nauja.tau tas guolio isemimas kainuos,tuomet dar auto turesi nevaziuojancia ,zdz papildomos problemos gausis manau tie patys 60lt,o galiausiai jie vistiek nepripazins gamybos broko.geriau pasakyk kokios firmos guoli pirkai.nors pagal kaina tai nekazkokia ta firma manau.
Na jei įpresavo, vadinasi, turėjo presą, tai taip pat ir išpresuos
AB "LODORIAI" ( Įgaliotasis NASA atstovas)- Mes žinom, ką darom
IĮ "GERASIS SAMARIETIS"-Neduokite duonos, bet duokite darbo
UAB "PASKUTINIS PASISPARDYMAS"-prikelsim jūsų "grabą" paskutinei kelionei
Karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje
greitai ir pigiai nebuna gerai
pigiai ir gerai nebuna greitai
gerai ir greitai nebuna pigiai