zdarova, krč pro aušinimo skysčio bakelį amžinai varva, atsukau, o ten košė (patenka į antifrizą tepalas), šiaip motore tepalas juodas, tik dingsta pastoviai, buvau pas speco, siūlė šlifuot galvą ar tarpinę keist nlb supratau, bet kainelė nuo 1 tūkstančio pinigų, čia normaliai paprašė ar varkę daros žmogelis?
audine a4 97m, 1.9 81kw, pats meisteris nk dar nežino, tik šiaip pažėjo bakelį ir vsio, sakė kainelė nuo 1k ir to dar ką ten ras sakė, tai taip išeina pigiausiu variantu 1k, peugot klube skaičiau žmogus už panašią bėdą ~300 litukų sumokejo, tj nesuprantu ar apipisineja mane ar ka
ketvirke parašė:
audine a4 97m, 1.9 81kw, pats meisteris nk dar nežino, tik šiaip pažėjo bakelį ir vsio, sakė kainelė nuo 1k ir to dar ką ten ras sakė, tai taip išeina pigiausiu variantu 1k, peugot klube skaičiau žmogus už panašią bėdą ~300 litukų sumokejo, tj nesuprantu ar apipisineja mane ar ka
sheip apipyyyyyyyyyy ir grziai uz galvos emima kai su meistru shnekejau tai V6 jai butu reikeja kelti ir ziuret butu teke paklot apie 500-700 su detalem ir darbais taip kad ieshkok per pazystamus o jai esi vilnietis galiu rekomenduoti viena meistreli kuris tikrai gerai daro
Rusla parašė:
150-200lt darbas +galvos slifavimas apie 50 lt
kaune zinau kur gavla shifuoja uz 40 ir geri shlifuoja firmoje
tai ir Vilniuje, kur pastoviai vezu galvas kainos ivairios, tai 36 lt, tai 46 lt, tai ir sakau, apie 50 lt
aj dar prie viso to + tarpine po galva varztai galvai (jei klientas pageidauja), tarpines kolikam (jei jos atgyvenusios), spilkos (jei truks) nu ir t.t.