sveiki gyvi,turiu tokia problemele-vaziuojant kartais dingsta gazas(pradeda stoti)permynus vel lyg niekur nieko vaziuoja,kol vel ''neuzplaukia'' (p.s pries tai smarkiai pulsavo,elektrine dali isivaliau,pries tai buvo tas pats) siurblys senesnio tipo,vcds negaliu prisijungti nes 4pin fyske,galiu prisijungti tik SALUS irengini,kuris man rodo klaida ''injection commencement regulator,regulation diferences" kiek suprantu tai n108 voztuvas kuris ankstina degima,ar tai gali itakoti gedima?is anksto dekingas.
nepagalvojau,reiks lupt ir ziuret,gal kazka rasiu,bet tas dusimas dingsta prie aukstesniu apsuku,atrodo kaip gazo pedalo potenciometras numirtu ir perspaudus vel atsigautu,imanoma tu voztuvu gaut kur nors,ar tik deveta?ar jei remontuojasi?ir pamirsau pamineti,jog tai islenda ne is karto uzmynus,o tik po kurio laiko,tai kiek mano durna galva isnesa,tai jis stringa-tas voztuvelis..dekui uz pamastyma
Redaguotas dominykas 2013-05-14 00:41
Man buvo panasiai, tik pridusdavo nepriklausomai nuo apsuku, letai vaziuoji pridusta, numeti koja nuo pedalo ir vel spaudi kaip niekur nieko. Tai mano beda buvo ant stabdzio pedalo esanti varlyte.(Tik nelabai zinau, kam ji skirta, nes ten dvi stovi, balta stabdziu lempom o sita nzn.) Isrinkau ja, pravaliau ir problemos baigesi. Bet pas tave greiciausiai bus kitos bedos.