sveiki tai va po voketijos keliu atsokineju keletas balancavimo svarialiu ir dreba ratas tai norejau pasiteirauti ar isteitu man tuos svinus iklijuot naujus y senuju vieta ir kaip ten jie klijuojasi?
Sveiki. Nuvažiuoji susibalansuoji ratą ir vsio. Nemanau kad Vokietijoje kosmosą kainuoją balansavimas. Nu jeigu ir Vokietijoje dirbi tai ant balansavimo manau turėtum uždirbti.
rolkis1993 parašė:
sveiki tai va po voketijos keliu atsokineju keletas balancavimo svarialiu ir dreba ratas tai norejau pasiteirauti ar isteitu man tuos svinus iklijuot naujus y senuju vieta ir kaip ten jie klijuojasi?
rolkis bet tu ir sumastai tokiu perliuku kad net diena pprasvieseja . Aisku varai i servisa ir tau isbalansuoja ratus ........... pats nieko nepridirbsi .
+ jei nuo kelių atšokusių svarelių gerai ratas dreba, tai gal ten jau ratas gerai padaužytas? arba po tų duobių padangoj gal gūzas iššoko, balanasavimas nevisad padeda
Ponas TSHA6 kaip be balansavimo suzinosi kad ratas kreivas ? Aisku jeigu isviso nera ten jau iausinis nesimatys biski lenktas bus ir viso balansuos , neisisbalansuos, tada viskas aisku vezi lygini ir vsio . Guza padangos ir taip gali pamatyt
tai nesakau, kad nereik balansuot, tik sakau, kad nebūtinai padės o ratas jei gerai daužtas ir taip gali pamatyt, bet šiaip sutinku, ant staklių uždėjęs, prasukęs vizualiai geriausiai matai. O taip kad nesusibalansuotų tai dar nebuvo man, bet jei kiaušinis, tai nesvarbu, kad subalansuota, šokinėsi kaip ant žirgo
Redaguotas TSHA6 2013-05-24 14:59