Sveiki,koki akuma deti i 86m audi 80 1.6td? Del gamintojo kaip ir mazdaug aisku,o kaip del akumo parametru?
Ar pakaks 74Ah? Generas turi kraut 88Ah ,tai kolega sake deti didziausia koks telpa Bet katalogai siulo 70-74Ah... Ka patys naudojat? Senokai dyzeli turejau ziema
Gali det kad ir 100Ah, turesi elektromobili Kai turejau bulka 1.6D, akumas joje buvo 74Ah, pilnai uztekdavo, toks pats stovejo Passate 1.9TD. Dabar i A6 2.5TDi isidejes 88Ah, pilnai uztenka, VW LT 6 cilindru dyzeliui irgi idejau 88 Ah, tai 1.6 tikrai tokio nereiks Dek 74
P.S. Susimaisiau, pasirodo A6 pas mane irgi 74Ah, nes didesnis po sedyne netilpo Metai laiko vazineju, visada normaliai suka
Pas mane buvo ~60Ah "Mutlu", tai be problemų sukiau, kol laidai pradėjo kaist Ir šiaip prieš tai važinėjau mėnesį su nedakraunančiu generu. Manau, kad čia dėl gamintojo taip ilgai atlaikė
1.9td dyzel su senu 55Ah seniau užkurinėjau. Bet dabar dar senesnį rusišką naudoju 72Ah , o kiek likę neaišku, bet traukia gerai. ir stiprintuvas 600rms naudoja, net mirksinčias šviesas galima padaryt, nei karto nebuvo išsikrovęs.
Nepamačiau ant seno rusiško kroviklio kad ten 24v nustatyti, tai buvau pajungęs, dar iškart sukau starteriu gal kokias 10min, nes bėdų su varikliu buvo
ir važynėju su starteriu kartais, tai žiema, kai reik išstumt iš pusnies, kai nesikūrė, kad užtemptų, tai kieme visai neseniai atbulą, kai sankaba užlinko. O akumuliatorius tik sėdi ir juokiasi.
Norėjau išsipasakot : D Nu žiauriai geras akumas : /
momentinė jo 600A kai šiltas oras, kai dyzeliui užkurt apie 250A turbūt reik, tai sočiai. Aišku, žiema krenta srovė, ir pakyla poreikis amperų, bet nedėsi gi benzininio kur 420A maximali
Geriau dėti akumą, tokį koks priklauso ir nedidesnį, jeigu nevažinėjama ilgais atstumais. Trumpais atstumais, nepritaikytai per didelės talpos akumas, pastoviai yra iki galo nepakraunamas ir jo talpa mažėja, tai reiškia, kad sumokate už 100 Ah, o lieka 55 Ah.