Siaip neradau sitos temos. O gal nemoku ieskoti Vat mane labai domina toks dalykas: gal cia atsirastu kas bandete kelti turbinos slegi Audi S4 varikliui AAN 2.2 turbo? Jau senokai ieskau kaip tai padaryti, bet konkreciai niekur nerandu. Vieni raso kad reikia deti adatini voztuva, kuris naudojamas akvariumuose bet kaip ji ten prikonstruoti? As kiek suprantu, reikia kazka daryt su "westgat'u", kad jis ne taip greitai atsidarytu. Tada durbinke ilgiau suktus. Per daug uzsukti irgi blogai, gali buti: bum! tarkst! ar kazkas panasaus Tai va. Prasau patarimo!
pabandyk i autojuta nuvaryt ir pasiklausinet, kad dyzelinem kele turbinos slegi tai zinau, o ar benziui apsiims tai nzn. pabandyk paklaust uz tai gi moket nereikia
Man rods tas 'Wastegate solenoid valve' gauna signala per slangute slegio pavidalu?! Ir jei ta signala susilpninus nuleidziant truputi slegio pro sali? Galetum apgauti ECU, ko pasekoje 'Wastegate' atsidarytu veliau. Ar as klystu? Pataisykit mane, gal as nusisneku
Bet pagal ka ECU sprendzia kada atidaryt? Is kazko gauna signala. Butu gerai gaut kokios tikslesnes info apie visa ta procesa. Siaip esme panasi su visom turbinkem. Aisku skiriasi kazkuom valdymo schemos.