Reklama

Temos peržiūra
AudiFanai » Techninis skyrius » VARIKLIAI
Autorius A6 2.5tdi V6 degimas
Deivydas1
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 19.02.13
Vairuoja: Audi A6
Parašyta 2013-02-19 22:16
Sveiki! Esu naujokas audi forume, tad nepykit, jeigu kazkas kartosis. Radau keleta panasiu temu, taciau atsakancios i mano klausima - ne. Taigi, turiu A6 pasikeiciau siurbli ir pradejo sunkiai kurtis. Esme aiski - degimas. Vag-com rodo, kad uzankstingas 14*, o uzvelintas net 6.8*. Kiek pamenu, uzankstintas turetu rodyti nuo 0 iki 4. Kuo arciau 0, tuo geriau vedasi. Sunkiai kuresi salta, nes temperaturinis daviklis rode visiskas nesamones, pakeiciau ji - salta kuriasi nuostabiai, bet silta - prasciau, zymiai prasciau nei salta. Tad patarkit man, prasau. Velinti man degima reikia ar ankstinti ir i kuria puse ka sukti? Buvau rades issamia info su nuotraukom siame forume. Bet noriu naujesniu ziniu. Ir ar tai tikrai itakoja sunku kurimasi siltai masinai (uzvelintas 6.8*)? Trauka labai gera, dumu nematyti, nesipurto, dirba graziai. P.S. klaida 00550 - nusako konkreciai , kad klaidingas degimas. Bet ar tikrai itakoja prasta kurimasi siltam motorui? I kuria puse sukti? Beje, per vag-com negaliu pamatyti teisingos TDI Timing kreives, nes pas mane kiniskas laidas KKL su paprastu vag com programa. Joje neduoda mano motoro numerio, tad ir tiksliu skaiciu nezinau. Gal zinote kas ir skaiciukus (ribas) tarp kuro temp. ir degimo kampo skaiciaus. Diagrama kokia ar pan. Nuosirdus ACIU uz atsakymus ;)
Autorius RE: A6 2.5tdi V6 degimas
Deivydas1
Klubo draugas

Atsijungęs
Įstojęs: 19.02.13
Vairuoja: Audi A6
Parašyta 2013-02-19 22:37
Kad nebutu ilgu diskusiju, tai paminesiu, jog oro sistemoje dikarai nera, zvakes naujos, su vukumu viskas gerai, zodziu, kazko salutinio, kad dar itakotu bloga kurimasi - nera. Klausimas tik del pacio tesingiausio degimo pastatymo :)
Peršokti į forumą:
Paieška

Gimtadieniai
Šiandien gimtadienius švenčia: Supersound, tomasv6, vikiz, Dovis55, Mantyz, jokeris a6

Sveikiname!

Apklausa
Kaip dažnai plaunate savo Audi?

Kasdien

2-3 kartus per savaitę

Kartą per savaitę

2-3 kartus per mėnesį

Kartą per mėnesį

2-3 kartus per metus

Kartą per metus

Neplaunu išviso

Laukiu kol lietus nuplaus